دستور پخت


گوشت قرمز بدون چربی (سه بار چرخ شده یا داخل غذا ساز بندازید یا به روش مادر بزرگ ها در هاون بکوبید ، باید گوشت به حالتی در بیاید که نرم و چسبنده باشه کاملا له شده باشه) حدود 300 گرم البته هر چقدر گوشت بیشتر باشه بهتر
لپه پخته شده و چرخ شده یک پیمانه
یک پیمانه برنج کته شده البته نمک نریزید
سبزی کوفته مرزه البته به صورت خشک اگه خشکش ندارید یک روز قبل خردش کنید و بذارید یه جای سایه تا ابش از دست بده نصف پیمانه
سبزی های دیگه کم مثل جعفری و گشنیز و تره البته اینا رو هم از قبل ریز خورد کنید بزارید کمی آبشه و بکشه بازنم تاکیید می کنم مرزه اصلی ترین سبزیش و باید بوش از غذا بیاد
نمک فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم آرد
یک قاشق غذا خوری سر خالی
تخم مرغ دو عدد


همه مواد با هم مخلوط می کنید و خوب ورز میدیدتا یک خمیر چسبنئه بدست بیاد البته نباید شل و روان باشه

 

 

 

 

 

مواد لازم برای مغزش (این مورد سلیقه ای)


تخم مرغ آبپز برای هر کوفته نصفش البته اگه کوفته های کوچیک درست کنید یک چهارم و اگه بزرگ باشه یکی کامل
گردو یه دونه
زغال اخته خشک یا البالو خشک یا زرشک برای کسانی که ترش دوس دارن
خرما برای کسانی که شیرین دوس دارن
و پیاز داغ
به جز تخم مرغ بقیه مواد مغز کوفته اختیاری و سلیقه ای هس بعد از اینکه مغز گوفته ها رو هم گذاشتید

 

 

 

 

 

 

توی یه قابلمه بزرگ پیاز داغ درست کنید و رب و ادویه و نمک بزنید خوب که سرخ شد
اگه از قبل آب گوشت داشته باشید بهش اضافه کنید اگه ندارید آب معمولی به قدر آب بریزید که موقع گذاشتن کوفته ها داخل آب روی کوفته ها رو آب نگیره (مثل تصویر)
آب که جوش آومد شعله اجاق کم می کنید و کوفته ها رو خیلی اروم داخل آب بذارید و بذارید آروم بجوشه بعد یه رب کوفته هارو داخل آب برگردونید بازم آروم و با قاشق چوبی بعد ده دقیقه آماده اس آبشو تلیت کنید خیلی خوشمزه میشه بعدم خود کوفته رو نوش جون کنید

 


موضوعات: دوس داشتنی, هنر, آشپزی, سلامت  لینک ثابت
آراي كاربران براي اين مطلب
5 ستاره:
 
(1)
4 ستاره:
 
(0)
3 ستاره:
 
(0)
2 ستاره:
 
(0)
1 ستاره:
 
(0)
1 رأی
ميانگين آراي اين مطلب:
5.0 stars
(5.0)
نظر از: یاس کبود [عضو] 

سلام خدا قوت وبلاگ زیبا یی دارید التماس دعا

1393/05/22 @ 18:15
پاسخ از: نارنج [عضو] 
5 stars

ممنون

1397/03/20 @ 12:22


فرم در حال بارگذاری ...