قزل گل قیقاناخ (خاگینه گل محمدی)

مواد لازم
تخم مرغ 2 عدد
دارچین یک قاسق چای خوری
بکینگ پورد یک قاسق چای خوری
آرد دو قاسق چای خوری
پودر گل محمدی دو قاسق چای خوری
پودر کاکائو یک قاسق چای خوری
گردو به مقدار دلخواه

شربت
شکر دو لیوان آب یک لیوان
میگذارید بجوشه تا شربت قوام بیاد

قزل گل قیقاناخ (خاگینه گل محمدی)
 

 

همه مواد رو مخلوط می کنید بعد مایتابه رو چرب می کنید روی گاز می گذارید

و مایه رو داخل مایتابه میریزید و درش را بگذارید البته حتما از دم کنی استفاده کنید.

بعد از پختن برش بزنید و شربت رو روش بدید

مدتی صبر کنید تا شربت جذب بشه و خنک بشه

فوق العاده خوشمزه اس

 

قزل گل قیقاناخ (خاگینه گل محمدی)

 

پ ن: تصویر اول توی قالب داخل فر پخته شده دو تصویر دیگه داخل مایتابه

موضوعات: دوس داشتنی, هنر, آشپزی, سبک زندگی  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...